VACATURE HORECA
Mr. jobs is op zoek naar een Bedieningsmedewerker.

Created with Sketch.
horeca

Ben jij een zon en strand liefhebber, dan is dit dé perfecte baan voor jou! Voor moderne Beachclub in Gemeente Roermond wij weer op zoek naar enthousiaste, hardwerkende en flexibele bedieningsmedewerker die met zonnig weer liever geld verdienen dan luieren!

Of heb jij nog een stageplek nodig? Solliciteer dan direct!

Als horecamedewerker(st)er ben je het visitekaartje van de Beachclub en zorgje er voor dat gasten meteen bij binnenkomst zich welkom voelen. Je bent verantwoordelijk voor het opnemen van bestellingen, inschenken van drankjes, het maken van kleine snacks en uitserveren van eten en drinken. Je luister naar de wensen van de gasten en met jouw vriendelijke glimlach bied je beste service. Je bent een persoon die graag met mensen in contact is en het geen punt vindt om op drukke moment een stapje harder te zetten. Naast het serveren verricht je ook diverse lichte schoonmaakwerkzaamheden.

Waar kun je op rekenen?

  • Een marktconform salaris (Horeca cao);
  • Planning en aantal uren in overleg;
  • Fulltime baan.

Werk in een leuk, hecht team. Bij een Beachclub gaan we voor de gasten, maar ook voor elkaar. Een leuke sfeer, werk waar je blij van wordt en een goed salaris. Wij bieden flexibiliteit in uren.

Ben jij geïnteresseerd in deze vacature of wil jij meer weten? Twijfel dan niet en neem direct contact op met ons!