mr jobs diensten

De diensten die wij verlenen zijn uitzenden, detacheren en werving & selectie. Per situatie bekijken we samen met de klant welke dienst het meest passend is. 

Wij begrijpen dat we een rol spelen in uw keten. Daarom steken we veel energie in het begrijpen van uw behoeften en uw werkprocessen en stemmen ons werk daarop af. Onze nieuwsgierigheid helpt ons daarbij. We nemen onze verantwoordelijkheid en leggen onze doelen vast in resultaatverplichtingen. 

Ervaring & 
deskundigheid

Door onze jarenlange ervaring in de uitzendbranche van de meest uiteenlopende vacatures, bent u bij ons aan het juiste adres.  Uiteraard is ons bedrijf aangemeld bij een brancheorganisatie.

Betrokkenheid bij uw organisatie 
& korte lijnen

Wij hebben kennis van de arbeidsmarkt, inzicht in talent en de meest up to date kennis van sourcing. Met deze kennis zijn wij instaat een uitstekende match te maken tussen u en de kandidaat.

Passende 
tariefstelling

Wij bemiddelen op een persoonlijke en transparante manier.


Elke werknemer heeft meer kwaliteiten dan op zijn of haar cv beschreven staan.
Bij Mr. Jobs willen wij graag weten wat jou drijft. Motivatie is namelijk in sommige gevallen belangrijker dan een bijvoorbeeld een bepaald certificaat. Om die reden nodigen wij je altijd uit voor een persoonlijk gesprek op onze vestiging. Stel je hierbij geen strak sollicitatiegesprek voor, maar een informeel praatje. Vervolgens gaan wij op zoek naar de beste match tussen sollicitant en bedrijf. We kijken welk bedrijf bij jouw persoonlijkheid en wensen past voor een succesvolle plaatsing.
Meld je vandaag nog aan en start met solliciteren