Volg ons

Kennismaken

Wij zijn ervan overtuigd dat persoonlijk contact doorslaggevend kan zijn. Natuurlijk maken wij slim gebruik van alle mogelijkheden die digitalisering ons biedt. Maar een goed gesprek levert juist nieuwe inzichten op. We kijken daarbij niet alleen naar het cv maar ook naar de persoonlijkheid, ambitie en competenties van de kandidaat. 
Dat levert een beter beeld op waar iemand goed past, maar ook vaak de conclusie dat iemand meer kan dan wat uit het cv blijkt. Op die manier weten onze intercedenten bijna elke vacature in te vullen.

Ben je flexibel inzetbaar of zoek je simpelweg een nieuwe uitdaging? Wij zijn een bureau dat de bedrijven bij jou in de buurt kent. We hebben de nieuwe vacatures voor je, die passen bij jouw talenten. Je kunt hierop solliciteren door je online in te schrijven of langs te komen bij onze vestigingen in Maasbracht.

We horen graag van u! Neem contact op en ontdek wat we voor u kunnen doen. 

Ons Team

Staan altijd voor u klaar!

Waarom u op ons kunt rekenen? Omdat ons bedrijf veel meer is dan alleen een bedrijf. Elk teamlid voegt iets bijzonders aan ons team toe, maar we hebben onze waarden met elkaar gemeen.

Mylene Kleukers

Mylene Kleukers Rulkens

Directrice / Eigenaar

[email protected]


Mr Jobs

Santa Pasarina
Marketing en backoffice medewerker
[email protected]

Sergei Skliar

Sergei Skliar
Intercedent
[email protected]


Steven Prohaska
Recruiter
[email protected]


Mr.Jobs Team

Mr. Jobs B.V. Team
We zijn meer dan een groepje experts. We zijn een familie van gelijkgestemden en we gebruiken onze passie en wat we kunnen om echt een verschil te maken.

Kennismaken

Mr. Jobs is officieel aangesloten bij de ABU na het succesvol afronden van de audit!
Wij zijn super trots op het behalen van dit keurmerk en trots op het Mr. Jobs team voor hun inzet. 

Wat doet Mr. jobs?

Mr. jobs is gespecialiseerd in uitzenden,  W&S en detacheren van professionals in verschillende sectoren. O.a. bouw & techniek, commercie & administratie, en productie & logistiek.

mr jobs

Ervaring & Deskundigheid

Door onze jarenlange ervaring in de uitzendbranche en kennis van de markt zijn wij in staat om de juiste persoon op de juiste plek te plaatsen. Bijna niets in het leven is voor mensen zo essentieel als het vinden en behouden van zinvol werk. Wat dit betekent, is voor iedereen anders.
In deze grillige arbeidsmarkt hebben wij een frisse blik op het werven en kijken wij anders naar de mogelijkheden om de juiste kandidaat aan te trekken. Wij zijn er voor iedereen en helpen mensen graag verder, dit staat centraal voor ons! Wij Mr. Jobs doen dit met een enorme gedrevenheid.
 
Eerlijkheid vinden we belangrijk; we zijn transparant en doen wat we beloven.
Kunnen wij geen geschikte kandidaat vinden, dan bieden we een alternatief. 
Door op het juiste moment over het juiste talent te beschikken, helpen we ondernemers om succesvol te zijn en te blijven. Zodat ook onze opdrachtgevers kunnen doen wat ze hun klanten beloven. Hier zetten wij ons elke dag voor in, met grote betrokkenheid, een luisterend oor en oog voor de toekomst.